Besplatan Sajt


'Besplatan Sajt' je projekat namenjen preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima. Besplatan sajt je trajno besplatan, bez ikakvih naknadnih troškova. Jednostavno i lako sami upravljate vašim sajtom.

Cilj projekta 'Besplatan sajt' je da uz pomoć trajno besplatnog sajta omogući srpskim preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima što bolju poziciju na Internetu, a samim tim i uspešnije poslovanje. Korišćenje sajta je jednostavno, sami uređujete vaš besplatan sajt. 

 Registraciju besplatnog sajta možete pokrenuti putem ove stranice

Brisanje sajta: Ukoliko ne želite da iskoristite pogodnosti besplatnog sajta, pošaljite nam matični broj vašeg preduzeća putem kontakt forme i vaš besplatan sajt će u roku od 3 do 6 sati biti trajno obrisan.

besplatan-sajt.pngProjekat "Besplatan Sajt" ne radi na principu hostinga i kupovine domena. Klasičan web hosting koji se nudi je odavno prevaziđen. Korišćenjem našeg sistema izbegavate nepotrebne troškove zakupa hostinga i domena, ali i  plaćanja IT stručnjaka koji će vam održavati sajt. Vašu web adresu dobijate besplatno, a naš projekta automatski zamenjuje sve potrebne funkcije upravljanja sajtom.

"Besplatan Sajt" je dizajniran da omogući najbolju mogući poziciju svakom sajtu na vodećim svetskim pretraživačima kao što su Google, Bing, Yahoo ...

Prema statistici sajta Pingdom vaš besplatan sajt spada u 20% najbržih sajtova na svetu. U praksi to znači da vaš besplatan sajt radi oko 3 puta brže nego da ste zakupili prostor kod nekog od domaćih hosting provajdera.

Prema statistici sajta WebPageTest, vaš besplatan sajt ima Page Speed rezultat od 95/100. Ako znamo da Google ima rezultat od 98/100, vaš besplatan sajt spada u sam svetski vrh po pitanju optimizacije sajta. 

Kome je namenjen sistem besplanih sajtova?

S vremena na vreme dobijamo pitanja da li je moguće da fizička lica (pojedinci) i domaćinstva pokrenu besplatan sajt.

Sistem besplatnih sajtova namenjen je preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima t.j. svakoj firmi registrovanoj u Agenciji za privredne registre. Registrovane firme plaćaju porez državi. Plaćanje poreza omogućava funkcionisanje bitnih sistema kao što su zdravstvo, školstvo, policija, vojska, pravosuđe. Pojedinci koji posluju, a ne plaćaju porez državi ne pomažu da kao društvo i država funkcionišemo bolje. Upravo zato ne želimo da pomažemo onima koji deo svoje zarade ne odvajaju za društvo čije resurse koriste, a odlaze kod lekara koje plaća država, deca im idu u škole čije nastavnike plaća država ...

S obzirom da ne registrovane firme svu zaradu zadržavaju za sebe, onda je i red da sve svoje poslovne potrebe sami plaćaju.

KategorijeGoogle+