O nama


Dobrodošli!

Drago nam je da ste odabrali da malo svog dragocenog vremena provedete na našoj stranici. Mi ćemo se potruditi da Vam objasnimo ukratko ko smo i kako smo nastali, kao i usluge koje pružamo.

O nama

Internet partner je firma osnovana 2009. godine u Beogradu kao produkt stručnih ljudi iz oblasti programiranja i internet dizajna.

Cilj nam je da ljudima bez iskustva u kreiranju sajtova pomognemo da praćem jednostavnih uputstava naprave svoj sopstveni sajt.

Tokom višegodišnje prakse u oblasti programiranja i internet dizajna uočili smo da postoje preduzeća, pojedinci ili grupe građana koji imaju sjajne usluge i proizvode da ponude ali im nedostaje mogućnost reklamiranja na internetu. Jedan od čestih razloga za nekreiranje sajta je cena izrade sajta i zato smo mi odlučili da napravimo jedan jednostavan program koji će svima uštetedi i vreme i novac, a imaće svoj sajt kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Nema više potrebe da zakupljujete svoj domen i mučite se sa izgledom Vašeg budućeg sajta, sada na jednom mestu imate sve. Vaše je da samo pratite uputstva!

Kontakt e-adresa: [email protected]

 ip-logo-black-500x250.png

KategorijeGoogle+