Dodaci - čemu služe i gde se prikazuju


Dodaci se prikazuju na naslovnoj strani i u zavisnosti od Vašeg izbora mogu biti desno, levo ili i desno i levo. Dodaci mogu biti: HTML dodatak, TEXT dodatak, Slika-prikaz i Facebook stranica.

Dodaci moglo bi se reći da su veza Vašeg sajta sa aplikacijom poput Facebook, link koji Vas dodatno objašnjava, Vaša reklama ili dodatni kratki teskt o Vama.


Prilikom odabira HTML dodatka otvara Vam se prozor u kojem imate editor. Možete da upišete tekst ili da ubacite link, video ili sliku. Npr. link ka Vašoj grupi na Facebooku-u.

Odabirom TEXT dodatka otvoriće Vam editor gde pišete tekst bez ikakvih mogućnosti obrade (čist teskt  bez formatiranja).

Preko ove opcije možete da ubacite Vašu vezu sa Twitter-om, Vkontak-om, LinkendIn-om.

Napisani tekst u vidu dodatka ne treba da bude dugačak, jer će loše izgledati na sajtu. Npr. možete da napišete radno vreme.

 

 

 

Slika-prikaz kao što ime kaže služi za ubacivanje slike na naslovnu stranu. Postupak kačenja slike je isti kao ubacivanje slike u tekst. Detaljnije klikom na ovu rečenicu...

Naslovna slika obično je slika Vaše firme, logoa i sl.

Poslednji dodatak koji nudimo je veza Vašeg sajta sa Vašom Facebook stranicom. Odabirom ovog dodatka samo treba da upišete link Vaše stranice i da sami izabarete želite li da se prikazuju objave sa Vaše stranice, malo zaglavlje stranice, sakrijete naslovnu fotografiju ili prikažete slike prijatelja koji su lajkovali Vašu stranicu.


 

KategorijeGoogle+