Do sajta u 3 klika - ne prikazuje se


Izrada sajta gotova za 5 minuta.

Bez programera, nerviranja i nepotrebnih troškova. 15 eura godišnje, plati ako ti se svidi. 

POKRENITE ODMAH i ako vam se vaš novi sajt svidi, platite nakon 7 dana. U slučaju da se u prvih 30 dana nakon plaćanja predomislite, bespogovorno vraćamo kompletan iznos!

Nakon četiri godine razvoja sistema za izradu sajtova, sa ponosom vam predstavljamo SUS - Sistem za Upravljanje Sadržajem koji omogućava trenutnu izradu vašeg novog, modernog, jednostavnog, čitljivog, brzog i SEO optimizovanog sajta prilagođenog svim tipovima mobilnih i desktop uređaja.

ip-logo-black-500x250.png

Kome je SUS namenjen

Ukoliko tragate sa sajtom od koga vas neće boleti glava, sajtom koji ćete moći sami, bez troškova programera da uređujete, izradom sajta koja ne zahteva hosting i zbog koje nećete imati stalne i/ili nepotrebne troškove, ako su vam bitnije čitljivost, jednostavnost i brzina umesto izrade sajta pretrpanog slikama i reklamama, SUS je pravo rešenje za vas.

Koliko to košta

Godišnja pretplata je 3.200 dinara sa uračunatim PDV-om.

Ceo proces izrade traje 5 minuta. Testirajte i ako ste zadovoljni u roku od 7 dana platite. Ukoliko vam se vaš sajt ne sviđa, niste u obavezi da platite, a u slučaju da se u prvih 30 dana nakon plaćanja predomislite, bespogovorno vraćamo kompletan iznos.

Prednosti SUS-a su:

  • Jednostavna upotreba
  • Višejezičnost - ћирилица, latinica i/ili engleski jezik
  • Apsolutna prilagođenost mobilnim i desktop uređajima
  • Potpuna SEO optimizacija i integracija
  • 20 lepih stilova sajta
  • Preglednost i čitljivost teksta
  • 10 kategorija, 100 tekstova, 200 slika
  • Izuzetno brzo otvaranje svih stranica na sajtu
  • 7-dnevni backup podataka

Ima li SUS još nekih prednosti

Da, SUS radi uz pomoć digitalnog sigurnosnog sertifikata. SUS-u pomaže i CloudFlare globalni sistem za zaštitu od napada i poboljšanje performanci sajtova. SUS čine i tri najsavremenije kompomente. PHP Phalcon Framework kao okruženje za razvoj najbržih web aplikacija, MariaDB kao lider u performansama database sistema i Bootstrap 4 kao najadaptibilniji sistem isporučivanja sadržaja na svi tipovima mobilnih i desktop uređaja.

Ima li SUS mane

Ima. Podršku pružamo izrađujući kvalitetna uputstva koja su vam dostupna 24č. Ukoliko za vaše pitanje trenutno nemamo uputstvo, putem kontakt forme nas možete kontaktirati, a dostupna vam je i podrška putem Facebook grupe gde možete podeliti pitanja ali i utiske kako ste zadovoljni vašim novim sajtom. Sa cenom od 15 eura godišnje, nažalost nismo u mogućnosti da pružimo telefonsku podršku.

Druga mana, mada je mi vidimo kao prednost je što ne pružamo uslugu email servisa. Verujemo da ni jedna domaća ali i većina stranih hosting kompanija ne može pružiti kvalitetnu zaštitu od spamovanja i hakovanja mail naloga. Google, Yahoo i slične kompanije pružaju vrhunsku uslugu mail servisa pa vam preporučujemo da koristite njihove servise za kreiranje poslovnog mail naloga, ukoliko već nemate lični gmail ili yahoo naloga.

Pokrenite vaš novi sajt odmah - izrada sajta gotova za 5 minuta

KategorijeGoogle+