Često postavljana pitanja


Ovo su odgovori na pitanja koja nam najčešće postavljate o projektu 'Besplatan Sajt': 

Da li je projekat "Besplatan Sajt" zaista besplatan? - Da! Korišćnje sajta je trajno besplatno, bez vremenskog ograničenja i bez skrivenih troškova.

Da li ću posle godinu dana morati da plaćam za "Moj Sajt"? - Ne. "Besplatan Sajt" je trajno besplatan.

question-mark.jpgDa li nakon registracije mogu da menjam svoje podatke? - Da. Nakon registracije stičete mogućnost da menjate tekstove na svom sajtu, dodajete slike, dodajete video zapise. Osim slika i video zapisa, možete dodati i header sliku, a moguće je povezivanje i sa vašom Facebook stranicom, Upravljanje sajtom je osmišljeno da bude što jednostavnije, bez komplikovanih Cpanel opcija i drugih hosting problema.

Da li moram da plaćan domen? - Ne.

Da li moram da plaćam hosting? - Ne

Kako ste došli do podataka o mom preduzeću? Do podataka o vašem preduzeću smo došli agregirajući  (objedinjujući) poslovne podatke koji su dostupni na sajtovima (poslovnim adresarima), koji na Internetu javno objavljuju poslovne podatke firmi.

Brisanje sajta: Ukoliko ne želite da iskoristite pogodnosti vašeg besplatnog sajta, pošaljite nam matični broj vašeg preduzeća putem kontakt forme ili SMS-om na 060.645.22.42 i vaš besplatan sajt će biti trajno obrisan. Ukoliko u kasnijem periodu budete želeli da ponovo koristite pogodnosti našeg sistema, taksa za aktivaciju sajta i ponovno unošenje podataka iznose 5.700 dinara.

KategorijeGoogle+